Hoe herken je of iets vers is en hoe houd je het ook zo lang mogelijk goed? In de horeca moet je vanzelfsprekend weten met welke producten je werkt en welke eigenschappen deze hebben. In deze online training leer je de kenmerken van aardappel-, groente- en fruitproducten kennen, ook wel AGF-producten genoemd.
Hoe herken je of iets vers is en hoe houd je het ook zo lang mogelijk goed? In de horeca moet je vanzelfsprekend weten met welke producten je werkt en welke eigenschappen deze hebben. In deze online cursus leer je de kenmerken van aardappel-, groente- en fruitproducten kennen, ook wel AGF-producten genoemd. Hierna weet jij hoe je deze producten het beste kunt verwerken en kan je de gast uitleggen waarom aardbeien midden in de winter niet op de menukaart staan!
De online cursus 'Aardappelen, Groenten & Fruit' is een eerste kennismaking met het vak van kok. Je leert meer over de eigenschappen van aardappelen, groenten en fruit. En natuurlijk over hoe je deze producten kunt verwerken en bewaren.
De online cursus 'Aardappelen, Groenten & Fruit' duurt een uur.
Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over Aardappelen, groente & fruit of de ambitie heeft om als kok aan het werk te gaan. De training is een eerste kennismaking met het vak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Instructies en procedures opvolgen.
Deze training bestaat uit diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.
Gedurende elk hoofdstuk wordt je kennis getoets. Deze cursus heeft geen eindtoets en biedt geen certificaat en/ of diploma.
Leuk dat je een review wilt plaatsen. Deze functie is alleen beschikbaar nadat je bent aangemeld. Uiteraard is het aanmelden volledig gratis.