<strong>De VitaliteitsGroep</strong>

De VitaliteitsGroep

Verzuim kan een flinke impact hebben op het bedrijf, alle werknemers en de omzet

De VitaliteitsGroep is een landelijke organisatie met ruim 80 verrassend betrokken specialisten en diverse partners. Samen helpen wij medewerkers en management met burnoutverhoogde stress, overspannenheid, of psychische letselschade op een bijzonder effectieve manier duurzaam te herstellen.

Wij geloven erin dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Onze slogan is; “Daar word je beter van”. Je zou het een all-win principe kunnen noemen, gericht op het welbevinden van ieder individu maar ook het welbevinden van de gemeenschap, of dat nu een bedrijf, organisatie of gezin is. We zijn betrokken en toegewijd!

  • De cliënt wordt er beter van omdat we onnodig leed snel weten te verminderen waarbij we verder gaan dan het aanreiken van inzichten en tools.
  • De dierbaren en collega’s rondom de cliënten worden er beter van, ook zij voelen zich gesteund als ze ervaren dat hun naaste snel herstelt.
  • De werkgever en/of verzekeraar wordt er beter van doordat hij minder lang wordt geconfronteerd met lang verzuim en het veel kosten bespaart.
  • HR wordt er beter van door de vereenvoudiging van processen wat tijd bespaart, houvast en vertrouwen geeft.

Ons team van specialisten staat klaar om binnen 24 uur aan de slag te gaan  “Duurzame veerkracht voor mens en organisatie”

 

KLIK HIER om naar de website van De VitaliteitsGroep te navigeren.