Duurzame mobiliteit

Online cursus Duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit vermindert de ecologische voetafdruk, verbetert de gezondheid en verhoogt de productiviteit. Deze cursus geeft praktische tips en informatie om groener en efficiënter te reizen.

Duurzame mobiliteit wordt steeds belangrijker in onze maatschappij, zowel voor het milieu als voor de gezondheid en productiviteit van werknemers. Deze cursus richt zich op werkgevers en werknemers die willen bijdragen aan een groenere toekomst door slimmer en efficiënter te reizen. Ook voor in je privéleven zul je heel wat nuttige tips vinden. 

Doel van de cursus

Het doel van deze korte cursus is om je bewust te maken van het belang en de voordelen van duurzame mobiliteit. Je zult gemotiveerd zijn om actie te ondernemen en duurzame mobiliteit als een waardevolle en haalbare keuze te zien.

Wat kan je of ken je na de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je:

  • Wat duurzame mobiliteit is.
  • Hoe het kosten bespaart en beter is voor het milieu.
  • Praktische tips voor werkgevers.
  • Duurzamer reizen voor werknemers.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Duurzame mobiliteit’ duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit de cursus halen, maak dan alle opdrachten en probeer dan de informatie gelijk in de praktijk toe te passen. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen bijdragen aan een groenere toekomst en op zoek zijn naar praktische manieren om milieuvriendelijker en efficiënter te reizen.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Betrokkenheid, omgevingsbewustzijn en toekomstvisie.

Lesmaterialen

De cursus ‘Duurzame Mobiliteit' bestaat uit waardevolle informatie, handige tips, interessante weetjes en toetsvragen.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. Tijdens de cursus zul je je kennis kunnen testen door middel van enkele toetsvragen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus ‘Duurzame mobiliteit’ bevat enkele toetsvragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Betrokkenheid
Omgevingsbewustzijn
Toekomstvisie