Hersenvitaminen: ontwikkel je groeimindset voor meer succes in werk en leven

Hersenvitaminen: ontwikkel je groeimindset voor meer succes in werk en leven

Ontdek hoe je je groeimindset ontwikkelt en succesvol resultaten bereikt.

Ontdek hoe je je groeimindset ontwikkelt en succesvol resultaten bereikt.

OVER DIT BOEK 

De groeimindset is de overtuiging dat iedereen, ongeacht waar die nu staat, kan verbeteren en dat inspanning en een effectieve aanpak nodig is om daadwerkelijk vooruit te komen.

Het hebben van een groeimindset biedt in elke omstandigheid voordelen: beter leren, beter presteren, beter samenwerken en dat alles met positievere gevoelens.

Maar wanneer is een groeimindset het allerbelangrijkst? Als de dingen tegen zitten. Als het lastig wordt. Als je denkt dat je je plafond hebt bereikt.

Dus juist nu is het hebben van een groeimindset een voorwaarde om vooruit te komen. Individueel, als team, als organisatie, als samenleving en als wereldbevolking.

In vijf beknopte hoofdstukken kun je je eigen mindset leren herkennen, kun je een doel kiezen waarmee je groeit, kom je erachter wat je kunt doen om je hersenen te laten groeien, leer je hoe je zo kunt oefenen dat je groeit en maak je kennis met progressiegericht werken.

Zo kun je op weg gaan met het ontwikkelen van je eigen groeimindset. Met als extraatje de do's en don'ts voor het ontwikkelen van een groeimindsetcultuur in je organisatie, team, school of klas.

INTERESSES

•        Groei mindset
•        Growth mindset
•        Carol Dweck
•        Presteren
•        Persoonlijke groei
•        Leiderschap
•        Carrière

OVER DE AUTEUR

Gwenda Schlundt Bodien is (mede-)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak en expert in de groeimindset. Ze is trainer, coach en auteur. Eerder verschenen van haar o.a. de boeken Progressiegesprekken, Progressiegericht Opvoeden en 100 Progressiegerichte Interventies."

COMPETENTIES

groeimindset;vaste mindset;growth mindset;carlo dweck;leren;ontwikkelen;statische mindset;progressie;presteren;succes;carriere;persoonlijke groei;leiderschap;samenwerken