Neem een kijkje in de kassa van de keuken. Zorg niet alleen dat je gasten tevreden zijn over je gerechten maar zorg ook voor een financieel kloppende menukaart. Je leert in deze cursus hoe je snel en makkelijk je menukaart kunt analyseren zodat je het hoogst mogelijke rendement uit je menukaart kunt halen.
Bij menu engineering meet je de prestaties van je gerechten en voer je maatregelen door om de totale brutomarge van je restaurant te verhogen.
Neem een kijkje in de kassa van de keuken. Zorg niet alleen dat je gasten tevreden zijn over je gerechten maar zorg ook voor een financieel kloppende menukaart. Je leert in deze cursus hoe je snel en makkelijk je menukaart kunt analyseren zodat je het hoogst mogelijke rendement uit je menukaart kunt halen.
Aan het einde van de online training is er een test. Als je voor deze test slaagt ontvang je een certificaat van de opleider.
Leuk dat je een review wilt plaatsen. Deze functie is alleen beschikbaar nadat je bent aangemeld. Uiteraard is het aanmelden volledig gratis.