Daar word je beter van De VitaliteitsGroep
online academy

Laagdrempelig leren, continu, op jouw tempo, vanaf jouw locatie, op jouw manier. Dat is de ‘All You Can Learn’ Academy van De VitaliteitsGroep.
Kies de programma’s die bij jou passen en volg ze op jouw manier.
We helpen je er graag bij, om er het maximale uit te halen.

Met trainingen, tests, video’s, podcasts, boeken en nog veel meer.

Meer dan alleen online leren met 9 categorieën1339 titels
Type leeritem Aantal leeritems Omschrijving
E-learnings 693 De ideale manier om goed en professioneel kennis op te doen. Al onze cursussen geven een certificaat na succesvol afronden.
Testen 7 Succesvol werken aan je persoonlijke ontwikkeling start bij het goed kennen van jezelf. Onze testen geven je daarvoor unieke handvatten.
Video's 31 In een moderne leeromgeving kunnen video’s niet ontbreken als middel om kennis goed en efficiënt over te dragen.
Leertrajecten 33 Zoek je samenhang in het leeraanbod dan helpen we je graag met onze speciaal op thema gerichte leertrajecten. Zo behoud je het overzicht.
Media 6 Blijf op de hoogte van alle veranderingen in de wereld om je heen met onbeperkte toegang tot online kranten en opiniebladen.
Podcasts 9 De snelst groeiende vorm van kennisoverdracht ontbreekt niet op dit portal. Bekijk snel de speciale selectie actuele podcasts.
E-books 124 Wil je een thema nog eens rustig nalopen? Met onze e-books bepaal je zelf hoe snel je de stof tot je wilt nemen en heb je een mooi naslagwerk.
Audioboeken 383 Lekker luisteren in de trein, de auto of gewoon thuis op de bank. Audioboeken zijn de ideale manier om ontspannen kennis op te doen.
Samenvattingen 53 Direct begrijpen waar een managementboek over gaat? Lees de unieke samenvattingen van wel 50 klassiekers en verdiep je kennis.

Recente reviews

HOBP VitaliteitsGroep online academy

Welkom bij de All You Can Learn Academy van De VitaliteitsGroep. In deze leeromgeving vind je een aanbod van ruim 1000 online cursussen, audioboeken, testen, podcasts en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je ook direct toegang tot digitale media, boeken, samenvattingen en kranten en tijdschriften zoals o.a. de Volkskrant, Trouw en HP/De Tijd.
Daag jezelf uit en ga nieuwe dingen leren. Veel leerplezier!

Nu aanmelden